grotere penis geeft
mannen meer zelfvertrouwen

grotere penis geeft mannen meer zelfvertrouwen
Kleine penis is verleden tijd met Libidopomp!

Penis vergroten met 5 à 7 centimeter!

Kleine penis is verleden tijd met Libidopomp!

Penis vergroten met 5 a 7 centimeter

penis vergroten voor betere seks met dé Nr. 1 penispomp!

Penis vergroten is nu mogelijk met de Libidopomp, dé penispomp voor een grotere penis lengte! Een kleine penis is verleden tijd met het gebruik van de Libidopomp, je zult snel je zelfvertrouwen én een grotere penis terugkrijgen.

Penispompen zijn de ideale oplossing voor een grotere penis lengte en een dikkere penis. Een grotere penis geeft meer genot tijdens de seks en meer zelfvertrouwen. Dagelijks gebruik van de penispomp kan de penis vergroten met maar liefst 5 – 7 centimeter.

De Libidopomp kan de penis vergroten en zorgt ook voor een permanente vergroting. De penispomp zorgt voor een vacuümsituatie van de penis waardoor zwellichamen opzwellen en uitrekken. Dit proces zorgt bij ieder moment van pompen voor een grotere penis waarbij de penis lengte zal toenemen en je een dikke penis krijgt. Een kleine penis is verleden tijd, bij regelmatig gebruik van de penispomp ervaar je permanent een grotere penis.

Penis vergroten wordt in Amerika dagelijks door vele mannen gedaan met behulp van een penispomp. Ook steeds meer Europese mannen ervaren de unieke werking van een penispomp en gaan ook hun penis vergroten. Zij ervaren snel het gewenste resultaat, namelijk: een dikke penis en een grotere penis lengte.

Penis vergroten met Libidopomp
Eenvoudig in gebruik en permanent de penis vergroten!

Penis vergroten met de Libidopomp is erg eenvoudig en gemakkelijk. Wij raden aan om dagelijks een half uur gebruik te maken van de penispomp om zo af te komen van een kleine penis en een grotere penis permanent te behouden.

Gebruik de penispomp het liefste in staande houding. Scheer voor het gebruik van de penispomp het schaamhaar rond de penis weg en smeer de penis goed in met glijmiddel. Penis vergroten heeft het beste resultaat wanneer je deze voorbereidingen treft. Een dikke penis en een grotere penis lengte zullen het resultaat zijn en je kleine penis verdwijnt helemaal!

Plaats na de voorbereidingen de cilinder over de penis en draai deze langzaam rond tot een vacuümsituatie is ontstaan. Pomp een aantal maal of een aantal seconden. Dit voelt aan alsof er aan de penis wordt gezogen. Laat de penis rustig aan dit gevoel wennen zodat de penis zich goed met bloed kan vullen. Vervolgens neemt de druk op de penis af.

Herhaal vervolgens het pompen met de penispomp en het laten rusten van de penis ongeveer 10 keer met korte tussen pauzes. Dagelijks gebruik van de penispomp zal zorgen voor een steeds grotere penis. Een kleine penis zal plaats maken voor een grotere penis waarbij een toename is te zien aan de penis lengte als de dikte van de penis.

In de Gebruikshandleiding hiernaast lees je hoe je de penispomp in elkaar zet en een uitgebreide pompbeschrijving.

De set bestaat uit:

  • Bijpassende zwarte etui
  • Handpomp
  • Plastic slang
  • Cilinder
  • Witte conus
  • 2 maatringen van rubber
  • 6 elastische drukringen

Hoe gebruik ik de penispomp?

Klik om de gebruikshandleiding te openen